Ved Mona Vekst på Sandane er det ledig stilling som
ARBEIDSLEIAR TEKNISK

Vi søkjer ein serviceinnstilt person som er god på samarbeid, bryr seg og utgjer ein forskjell. Ein person som legg til rette for at den enkelte arbeidstakar får oppgåver som gir høve til utvikling, oppleving av meistring og ein meiningsfylt kvardag. Vi er på jakt etter deg som har fagbrev, eller tilstrekkeleg erfaring innan mekaniske fag, yrkessjåførfaget eller elektrofag. Det er krav til minimum førarkort klasse B, og helst ha truckførarbevis.

Meir presist vil du ha ansvar for:

·         Oppfølging av arbeidstakarar.

·         Maskinparken vår på vaskeriet.

·         Lettare vedlikehald på bilparken.

·         Drift av dekkhotell.

·         Det vil i periodar vere sjåføraktivitet knytt til oppdrag for kunde, samt å delta i produksjonen på vaskeriet.

Mona Vekst sin viktigaste ressurs er menneska som jobbar her hos oss.  Difor er vi på jakt etter deg som er engasjert og nysgjerrig, med vilje til å stå på og ta initiativ. Du er glad i å snakke med folk, omsorgsfull og løysingsorientert. Du er førebudd på ein utfordrande og variert kvardag, vi lovar eit triveleg miljø med kjekke kolleager som jobbar i lag for å gjere Mona Vekst til ein god stad å vere kollega. Du må beherske norsk, både munnleg og skriftleg.

For meir informasjon om stillinga, ta kontakt med avdelingsleiar på vaskeriet - Peder Langeteig Sande på mobil 95157672.

Søknad med CV og referansar sender du til birgith@monavekst.no Du kan også sende eller levere til Mona Vekst, Industrivegen 18, 6823 Sandane.

Søknadsfrist: 15. juli 2019.

64588689_2308253666106862_4457830484474331136_n.jpg

Odd Arne Nes er god kollega, sjåfør og hjelper til med dekkskift i høgsesong

Mona Vekst sin viktigaste ressurs er menneska som jobbar her hos oss. Difor er vi på jakt etter deg som er engasjert og nysgjerrig, med vilje til å stå på og ta initiativ. Du er glad i å snakke med folk, omsorgsfull og løysingsorientert. Du er førebudd på ein utfordrande og variert kvardag, vi lovar eit triveleg miljø med kjekke kolleager som jobbar i lag for å gjere Mona Vekst til ein god stad å vere kollega.